A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
 • NCJ Autocamper Udlejning 2020

  NCJ Autocamper Udlejning 2020

 • Følgende udlejes i 2020 +4540276785

  Følgende udlejes i 2020
  +4540276785

 • 2018 Sunlight T68

  2018 Sunlight T68

 • 2018 Dethleffs Advantage T 7051 DBM

  2018 Dethleffs Advantage T 7051 DBM

 • Priser fra 6690

  Priser fra 6690

Autocamper Udlejning

Ferie i en lejet autocamper er, uden sammenligning, den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden - Hvilket gør en time i kø på motorvejen til en mulighed for frokost, og det uden at skulle være nervøs for om børnene kan holde sig til næste rasteplads.

Følgende vogne lejes ud i denne sæson:

2019 Sunlight T58

2019 SunLight T67 Active

 

 

At rejse med en autocamper er en speciel måde at rejse på. Autocampere byder i stor stil på stor uafhængighed og dermed også stor frihed, faktisk kan man tale om den ultimative frihed.

Dem der beslutter sig for at købe en autocamper og vender de tidligere rejseformer ryggen, starter med autocamperen i en ny tidsalder. For at få drømmen om det frie autocamperliv opfyldt, må man forstå ferieformen. Det er derfor en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvad det vil sige at rejse med en autocamper. Man rejser med en autocamper, man bor ikke i den. Meningen og formålet er at rejse.

Dem der vil bo, skulle måske hellere overveje at købe en campingvogn eller en ferielejlighed. Autocamperfolket er aktive mennesker som, udforsker og tager på opdagelse. De bliver gerne nogle dage i et område som de syntes om, men sjældent længere end nogle dage. Autocamperen bliver ikke kun brugt i ferien. Den står altid klar til afgang, så den kan bruges i weekender, korte ferier og forlængede weekender. Ofte bliver den også brugt til at besøge familie og venner med.

Om dagen rejser og oplever man, om aftenen og om natten bor man. Køkkenet er med i vognen, og nogle har endda ovn. Badeværelse og toilet er der også, og når trætheden melder sig er der store komfortable senge. Varmeanlæg og klimaanlæg sørger for den rigtige temperatur. Med en autocamper giver man ikke afkald på komfort. Autocampere er fuldt udrustede, kompakte ferielejligheder med motor.

Denne rejseform muliggør at overnatte tæt på oplevelserne, såsom byer, turistattraktioner, naturparker, vandreområder, skiområder og strande. En autocamperplads som autocamperfolket benytter sig af, adskiller sig på mange måder fra campingpladser. Autocamperpladser har åbent 365 dage om året, altså også om vinteren. Ankomst og afrejse er for det meste muligt i døgnets 24 timer. Simple indretninger men frisk vand, afledning af spildevand og toilet, er til rådighed på de fleste pladser. Strøm fra strømsøjler, bliver der mange flere af. Ofte er man selvforsynede med strøm, med solceller og/eller brændstofceller. Ud over campingpladser og autocamperpladser, er der også mulighed for at overnatte på vingårde og landbrug. I Frankrig er dette organiseret og hedder” France Passion”, i Italien “Fattore Amico” og i Spanien "Espanà Discovery".

Når først man har fået lidt rutine, er denne ferieform, helt ukompliceret. Overnatningspladserne kan man jo komme på, dag og nat., og betalingen for at bo der er i den billige ende. Mulighed for reserveringer er sjældne, men som ofte er det heller ikke noget problem, da der er et stort flow i autocamperne. At køre med en autocamper er lettere end man tror, væsentligt lettere end med campingvogn og bil.  Kontakten til området, naturen og kultur er høj, og hvis man vil, også til naboerne på autocamperpladsen. Med flexibiliteten på en autocamper er mulighederne mange.

Alle vores udlejnings autocampere er på danske nummerplader, derfor undgår du at skulle søge om transitpas for kørsel i Danmark. Du kan altså undgå at pakke om ved den tyske grænse, som ellers er premissen med tysk indregistrerede vogne, og det står dig frit for at tage autocamperen med hjem i indkørslen og pakke.

Her nogle er nogle af punkterne:

 • På danske nummerplader
 • Skal det være driftsikkerhed
 • Fuldendt komfort
 • Luksus i verdensklasse
 • Eller overlegen motorkraft, som gør selv bjergkørsel til en leg
 • Lejeperiode fra fredag kl. 19.00 til fredag kl. 15.00
 • Autocamperen må kun køres af personer over 23 år, der har kørekort B til personbil og er anført på lejekontrakten

 

 • Norgesgade 62A
  7430 Ikast

CVR: 30933370

Man-Fre 18.00 - 21.00
Lør-Søn 16.00 - 20-00